Zjistěte, jak funguje nejlepší impregnace na bundy

Při rozšiřování naší nabídky o nové produkty na ochranu povrchů jsme byli opatrní. Mnoho nano produktů, které jsou na trhu, prostě nefunguje, a proto jsme dlouho téměř nic nenabízeli. Horewell Nano ochrana textilu a čalounění nás ale mile překvapila svou vysokou účinností a snadným použitím. Můžeme s jistotou prohlásit, že jde o nejlepší impregnaci na bundy, kterou jsme kdy testovali.

nejlepsi-impregnace-na-bundy-fb

 

Jak funguje impregnace na bundy?

Nano impregnace Horewell vytváří na povrchu textilních materiálů dlouhotrvající hydrofobní a oleofobní ochranný film. Díky pokročilé technologii nanočástic, které se pevně vážou na vlákna tkaniny, zajišťuje tato impregnace vynikající ochranu proti vlhkosti, znečištění a mastnotě. 

Horewell Nano ochrana textilu a čalounění využívá tzv. lotosový efekt, inspirovaný přírodou. Tento efekt způsobuje, že kapky vody se odvalují po povrchu materiálu, aniž by pronikaly do vláke. Takže špína ani prach se na bundu nemůžou přichytit. 

Nanočástice vytvářejí neviditelnou bariéru, která zabraňuje pronikání tekutin – ano, funguje to i na krev či červené víno. Tato bariéra umožňuje, aby kapky vody a další nečistoty zůstávaly na povrchu, kde je snadno setřete a bunda bude stále krásně čistá. 

nejlepsi-impregnace-na-bundy

Tip: Chraňte své oblíbené kožené kousky s Horewell Nano ochranou kůže a koženky – tekutou impregnací.

Na co funguje impregnace na bundy

Impregnace funguje na:

  • Ochranu před vodou, špínou a mastnotou
  • Prodloužení životnosti bundy
  • Prevenci vzniku plísní a poškození materiálu

Jak používat Horewell Nano ochranu textilu a čalounění na bundy?

Použití této impregnace je velmi snadné. Ujistěte se, že povrch bundy je suchý a čistý. Poté aplikujte Horewell Nano ochranu rovnoměrně na celý povrch bundy a nechte ji působit (polymerizovat) přibližně 1 hodinu. 

Pro dosažení optimální ochrany doporučujeme nanést druhou vrstvu a nechat ji polymerizovat 3-6 hodin. Takto ošetřená bunda bude chráněna proti vodě, špíně a agresivním skvrnám, což zaručí její dlouhodobou ochranu i v náročných podmínkách.

#produkty#https://www.nanospace.cz/vyhledavani/?string=tekut%C3%A1+impregnace

Tip: Jaká je nejlepší impregnace na textil?

Na co dalšího lze tento produkt použít?

Horewell Nano ochrana textilu a čalounění je univerzální přípravek, který lze použít nejen na bundy, ale i na další textilní povrchy. Je ideální pro textilní obuv, zimní a sportovní oblečení, lyžařské a outdoorové vybavení, autopotahy, koberce, čalounění a dokonce i venkovní nábytek. 

nejlepsi-impregnace-na-bundy-fb (1)

Tip: Tohle je nejlepší impregnace na boty, zjistěte proč

O značce Horewell

Horewell je česká značka, za kterou stojí vědci a nadšenci do chemie. Jejich produkty jsou zcela bez žíravých, karcinogenních a toxických látek, neobsahují alkohol, parabeny, fosfáty ani silikony. Díky použití nanočástic jsou produkty Horewell až o 80 % účinnější než běžné čističe, navíc jsou biologicky odbouratelné a bezpečné pro ošetřené povrchy. Horewell nás opravdu překvapil svou kvalitou a účinností, a jsme rádi, že můžeme tento kvalitní produkt nabídnout na našem e-shopu.

Tip: Vyzkoušejte impregnaci na sedačku

Lucie Konečná, provozní ředitelka v nanoSPACE
Lucie Konečná se pohybuje v nanotechnologiích 7 let, je spoluautorkou projektu Česko je nano a dlouhodobě pracuje na zvyšování povědomí o nanotechnologiích. Od května 2020 řídí provoz e-shopu nanoSPACE.