Tohle je nejlepší impregnace na boty, zjistěte proč

Když jsme se rozhodli rozšířit nabídku na našem e-shopu o nové produkty na ochranu povrchů, byli jsme skeptičtí. Většina nano produktů na trhu prostě nefunguje, a proto jsme dlouho v nabídce téměř nic neměli. Horewelll nás ale naprosto překvapil svou účinností a jednoduchostí použití. Nyní můžeme s jistotou říct, že jde o nejlepší impregnaci na boty, kterou jsme kdy testovali.

nejlepsi-impregnace-na-boty-fb

 

Jak funguje impregnace na boty?

Nano impregnace Horewell vytváří na povrchu textilu a kožených bot dlouhotrvající hydrofobní a oleofobní ochranný film. Tento film využívá pokročilou technologii nanočástic, které se pevně navážou na vlákna materiálu, což zajišťuje vynikající ochranu proti vodě, znečištění a mastnotě. 

Horewell využívá tzv. lotosový efekt. Tento efekt, inspirovaný přírodou, znamená, že kapky vody se odvalují po povrchu materiálu, aniž by pronikaly dovnitř. 

Nanočástice vytvoří neviditelnou bariéru, která zabraňuje pronikání tekutin i agresivních tekutin, jako je červené víno či krev. Kapky vody a jiné nečistoty zůstávají na povrchu, kde je lze jednoduše setřít. Je to zkrátka parádní produkt pro všechny, co nesedí jen doma nebo v autě. 

Na jaké boty lze používat produkty Horewell?

Horewell nabízí ochranu textilu i ochranu kůže a koženky. Můžete tedy impregnovat kožené, koženkové i všechny vaše látkové boty!  Jen si zvolte správný produkt! 

nejlepsi-impregnace-na-boty

Mohlo by vás zajímat: Zjistěte, jak funguje nejlepší impregnace na bundy

Proč používat impregnaci na boty?

Pokud nenávidíte, že vám nikdy nevydrží vaše bílé boty bílé, tak je to zkrátka produkt, který chcete používat. 

Jelikož většina z nás chodí venku, tak jsou naše boty vystaveny blátu, vodě a další špíně. Bohužel pak moc dlouho nevydrží a je jedno, jestli si koupíte boty za 600 Kč nebo 5000 Kč. Správná impregnace ale pomůže ochránit materiál bot, prodloužit jejich životnost a udržet jejich vzhled po dlouhou dobu.

Na co funguje impregnace na boty:

  • Ochrana před vodou, špínou a mastnotou
  • Prodloužení životnosti bot
  • Zajištění čistoty a pohodlí při nošení
  • Prevence vzniku plísní a poškození materiálu

#produkty#https://www.nanospace.cz/vyhledavani/?string=impregnace

Jak používat Horewellna boty?

Použití impregnace je jednoduché a zvládne ho každý. Stačí, aby byl povrch vaší boty suchý a čistý. Poté nastříkejte Horewell Nano ochranu rovnoměrně na celý povrch bot a nechte takzvaně polymerizovat cca 1 hodinu – zkrátka počkejte.  

nejlepsi-impregnace-na-boty (1)

Tip: Jak odstranit zápach z bot? Známe zaručený postup

Pro dosažení maximální ochrany doporučujeme nanést ještě druhou vrstvu a opět nechat polymerizovat 3 – 6 hodin. Takto ošetřené boty jsou chráněné proti vodě, špíně a agresivním skvrnám.

O značce Horewell

Horewell je česká značka, za kterou stojí vědci a nadšenci do chemie. Jejich produkty neobsahují žádné žíravé, karcinogenní ani toxické látky, jsou bez alkoholu, parabenů, fosfátů a silikonů. Použití nanočástic zajišťuje, že jejich produkty jsou až o 80 % účinnější než běžné čističe. Navíc jsou biologicky odbouratelné a nepoškození ošetřené povrchy.

Mohlo by vás zajímat: 5 kroků, jak odstranit zápach z lednice

Lucie Konečná, provozní ředitelka v nanoSPACE
Lucie Konečná se pohybuje v nanotechnologiích 7 let, je spoluautorkou projektu Česko je nano a dlouhodobě pracuje na zvyšování povědomí o nanotechnologiích. Od května 2020 řídí provoz e-shopu nanoSPACE.