Víme, jaká je nejlepší impregnace na sedačku

Když jsme se rozhodli rozšířit nabídku na našem e-shopu o produkty na ochranu čalouněného nábytku, měli jsme pochybnosti. Většina nano produktů na trhu nefunguje tak, jak by měla, a proto jsme je dlouho do nabídky nezařadili. Horewell Nano ochrana nás ale příjemně překvapila svou účinností a jednoduchostí aplikace. Nyní můžeme s jistotou říci, že jde o nejlepší impregnaci na sedačky, kterou jsme kdy vyzkoušeli.

nejlepsi-impregnace-na-sedacku-fb

 

Jak funguje impregnace na sedačky?

Horewell Nano ochrana vytváří na povrchu čalouněného nábytku dlouhotrvající hydrofobní a oleofobní ochrannou vrstvu. Díky pokročilé technologii nanočástic se tyto částice pevně naváží na vlákna látky, čímž poskytují vynikající ochranu před vodou, nečistotami a mastnotou.

Impregnace využívá tzv. lotosový efekt, inspirovaný přírodou. Kapky vody a jiné tekutiny se jednoduše odvalují po povrchu, aniž by se vpily do látky. Tento efekt vytváří neviditelnou bariéru, která zajišťuje, že i tekutiny, jako je červené víno nebo káva, zůstanou na povrchu a lze je snadno setřít, aniž by zanechaly skvrny.

Na jaké sedačky lze používat produkty Horewell?

Horewell nabízí ochranu textilu i ochranu kůže a koženky. Můžete tedy impregnovat kožené, koženkové i látkové sedačky

nejlepsi-impregnace-na-sedacku (1)

Mohlo by vás zajímat: Zjistěte, jak funguje nejlepší impregnace na bundy a boty

Proč používat impregnace na sedačky?

Chcete, aby vaše sedačka vypadala jako nová co nejdéle? Pak je impregnace naprostou nutností. Sedačka totiž není jen vystavená prachu a rozlitým nápojům, ale také skrytým nepřátelům jako jsou roztoči a alergeny z domácích mazlíčků, které se mohou ve vláknech usazovat. 

Tyto nečistoty mohou nejen látku poškodit, ale také přispívat k alergiím a nepříjemnému prostředí. Impregnace vám pomůže nejen prodloužit životnost sedačky, ale udrží ji čistou, svěží a méně náchylnou k hromadění prachu a špíny.

Na co se používá impregnace na sedačku?

Hlavně na to, aby déle vydržela. Impregnace na sedačky vám zajistí: 

  • Ochranu před vodou a skvrnami: Kapaliny zůstanou na povrchu a nevpijí se.
  • Prodloužení životnosti sedačky: Zabraňuje poškození látky a opotřebení.
  • Prevenci vzniku plísní a zápachu: Zabraňuje hromadění vlhkosti uvnitř materiálu.

#produkty#https://www.nanospace.cz/textil-a-kuze/

Tip: Vyzkoušejte Horewell Nano odstraňovač skvrn z textilu nebo kůže a koženky

Jak používat Horewell Nano ochranu textilu a čalounění na sedačku?

Použití impregnace je snadné a zvládne ho každý. Nejprve se ujistěte, že povrch sedačky je suchý a čistý. Poté rovnoměrně nastříkejte Horewell Nano ochranu po celé ploše a nechte ji zcela zaschnout, což trvá přibližně hodinu.

Pro dosažení maximální ochrany doporučujeme nanést druhou vrstvu a nechat ji působit 3–6 hodin. Po této době je sedačka připravená k používání a chráněná před tekutinami, nečistotami a agresivními skvrnami.

impregnace-textilu

Mohlo by vás zajímat: Jaká je nejlepší impregnace na textil?

Na co dalšího lze tento produkt použít?

Horewell Nano ochrana textilu a čalounění je univerzální produkt, který lze použít nejen na sedačky, ale i na další čalouněný nábytek, koberce, autopotahy nebo venkovní polstrování. Je ideální pro ty, kteří chtějí chránit své vybavení před každodenním opotřebením.

O značce Horewell

Horewell je česká značka, která vyvíjí inovativní produkty s využitím nejmodernějších technologií. Jejich výrobky neobsahují žádné škodlivé chemikálie, jako jsou parabeny, fosfáty nebo alkohol. Díky použití nanočástic jsou jejich produkty výrazně účinnější než běžné čisticí prostředky, a zároveň jsou šetrné k životnímu prostředí.

Tip: Jak se efektivně zbavit roztočů v čalounění a matraci?

Lucie Konečná, provozní ředitelka v nanoSPACE
Lucie Konečná se pohybuje v nanotechnologiích 7 let, je spoluautorkou projektu Česko je nano a dlouhodobě pracuje na zvyšování povědomí o nanotechnologiích. Od května 2020 řídí provoz e-shopu nanoSPACE.